Avoin työpaikka hämmentää: ”Haetaan Teräsmiestä ja Tuhkimoa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähestyvä taloustaantuma voi pahimmassa tapauksessa saada työttömyystilastoissa taas rumaa jälkeä, mutta vanhan sanonnan mukaan tekevälle löytyy aina töitä. Nyt Työ- ja elinkeinotoimiston listoilla haetaan työvoimaa, jonka ilmoitus poikkeaa tavanomaisista.

Tamperelainen tapahtumatuotantoyritys Vera Via Oy hakee nimittäin ympäri Suomea töihin Teräsmiestä ja Tuhkimoa. Hakijoita edellytetään esiintymis- ja ilmaisutaitoa sekä erikoistaitoja, kuten tanssia, laulua tai näyttelemistä.

– Oletko aina haaveillut urasta Teräsmiehenä taistelemassa maailman pahuutta vastaan tai päivästä Tuhkimona kauniissa vaatteissa keskellä satumaailmaa? Tai, jos nämä perinteiset hahmot eivät innosta, päästä mielikuvituksesi valloilleen ja esittäydy meille omana suosikkisatuhahmona, hakemuksessa todetaan.

Uusimmat