Lady Gaga sai Simpsonit-roolin: ”Cooleinta mitä olen koskaan tehnyt”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kertoi taannoin ettei hän osaa enää erottaa oikeaa minäänsä lavapersoonastaan. Nyt hänet on kutsuttu Simpsonit-suosikkisarjan vierailevaksi tähdeksi.

Tuoreella You And I -musiikkivideolla paljasteleva laulajatähti on siis tuorein artisti, joka saa suuren kunnian vierailla maailman suosituimmassa animaatiosarjassa. Monet artistit ovat kertoneet sen olleen heidän uransa kohokohta. Lady Gaga esittää tulevassa jaksossa itseään. Supertähti saapuu keikalle Springfieldiin ja yrittää piristää Lisaa, Broadway.com uutisoi.

– Hän esittää itseään, ja käsikirjoittajat tekivät hänestä maailman onnellisimman ja optimistisimman ihmisen, joka yrittää piristää Lisaa. Siinä hän ei kuitenkaan onnistu, Lisan ääntä esittävä Yeardley Smith kertoi Broadway.comille.

Myös Lady Gaga oli innoissaan vierailustaan.

– Voin sanoa, että tämä oli cooleinta mitä olen koskaan tehnyt. Isäni heittää todennäköisesti 80 volttia nähdessään jakson, Lady Gaga hehkutti Entertainment Weekly -lehdelle.

Taannoin Lady Gagan kerrottiin käyttävän kaljuuntumista ehkäisevää lääkettä. 25-vuotias laulaja on kertonut hiuksiensa kärsineen niiden jatkuvasta värjäämisestä ja käsittelystä. Gagan kerrottiin huolestuneen ensimmäisen kerran hiustenlähdöstään hänen Monster Ball -kiertueellaan. Hän oli harjannut hiuksiaan takahuoneessa, kun ne yhtäkkiä alkoivat irtoamaan isoina suikaleina tähden päänahasta.

Uusimmat