Poika jäi kiinni varastamisesta – äidin kosto oli näyttävä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen kymmenvuotias poika on saanut oppia kertaheitolla, että rikos ei kannata. Nuori miehenalku jäi nimittäin varastamisesta kiinni äidilleen, joka päätti antaa jälkikasvulleen tavallisesta poikkeavan rangaistuksen.

Äiti raapusti pojalle kyltin, jossa todettiin: ”Älä luota minuun. Varastan sinulta, koska olen VARAS”. Sen jälkeen äiti puki kyltin pojan ylle ja passitti tämän tunniksi puistoon seisomaan. Äidin mielestä pelkkä kyltti ei vielä riittänyt rangaistukseksi, joten hän pani pojalle vielä Shrek-korvat päähän.

Perth Now -lehden mukaan äiti kertoi pojan olleen varas seitsemänvuotiaasta saakka. Ennen tätä tempausta äiti oli yrittänyt lukuisia keinoja varastelun lopettamiseksi. Lehden mukaan äidillä on itsellään rikollistausta, eikä hän halua poikansa seuraavan esimerkkiään.Kuva: Perthnow.com.au

Uusimmat