Lady Gaga on viihdemaailman vaikutusvaltaisin nainen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kertoi taannoin ettei hän osaa enää erottaa oikeaa minäänsä lavapersoonastaan. Äskettäin laulajan kerrottiin julkaisevan itsestään valokuvakirjan, jossa nähdään myös intiimejä otoksia tähdestä.

Nyt maineikkaan Forbes-lehden jokavuotisessa listauksessa megatähti Lady Gaga on ohittanut televisiopersoona Oprahin maailman vaikutusvaltaisimpien naisten listalla. Radar Online -sivuston mukaan kukaan viihdemaailman naistähdistä ei sijoittunut Top 10 -listalle, mutta Lady Gaga loisti 11. sijallaan.

Legendaarinen televisiopersoona Oprah joutui tyytymään sijalle 14. Vuonna 2010 Oprah loisti vielä kärkikolmikossa, mutta tv-ohjelmansa loputtua hän putosi listauksessa kovaa ja korkealta. Forbes-lehti perusteli Lady Gagan huikeaa vaikutusvaltaa hänen 90 miljoonan dollarin omaisuudellaan ja massiivisella fanijoukollaan.

– Lady Gagan 90 miljoonan dollarin omaisuus, 32 miljoonaa Facebook-kaveria ja 10 miljoonaa Twitter-blogin seuraajaa nostivat tähden listalle, Forbes-lehti perusteli.

Taannoin megatähti purskahti itkuun tuomaroidessaan So You Think You Can Dance -tanssikilpailua. Hän kertoi tanssijoiden esityksien olleen niin herkkiä ja tunteellisesti voimakkaita ettei hän voinut pidätellä tunteitaan. Megatähti myös paljasti äskettäin olevansa yksinäinen.

Uusimmat