Lady Gaga avautui: ”Ryvetyn yksinäisyydessä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kertoi taannoin, ettei hän osaa enää erottaa oikeaa minäänsä lavapersoonastaan. Simpsonit-animaatiosarjassa pian vieraileva supertähti on ollut jo pitkään maailman suosituin artisti. Siitä huolimatta hän on yksinäinen.

Tuoreella You And I -musiikkivideollaan paljasteleva megatähti on nyt kertonut olevansa naimisissa yksinäisyytensä kanssa. Gagan tiedetään olleen on-off-suhteessa baarimikko Luc Carlin kanssa. Tähti kuitenkin kertoi olevansa vakuuttunut siitä, että hän ”ryvettyy” yksinäisyydessään.

– Olen yksinäinen, mutta minun myös täytyy olla. Me artistit nimittäin ryvetymme yksinäisyydessä, sillä se eheyttää taiteellisuuttamme. Olen naimisissa yksinäisyyteni kanssa, Gaga kertoi aasialaiselle Star TV -kanavalle.

Taannoin Lady Gagan kerrottiin käyttävän kaljuuntumista ehkäisevää lääkettä. 25-vuotias laulaja on kertonut hiuksiensa kärsineen niiden jatkuvasta värjäämisestä ja käsittelystä. Gagan kerrottiin huolestuneen ensimmäisen kerran hiustenlähdöstään hänen Monster Ball -kiertueellaan. Hän oli harjannut hiuksiaan takahuoneessa, kun ne yhtäkkiä alkoivat irtoamaan isoina suikaleina tähden päänahasta.

Uusimmat