Erikoinen trendi: Mummot innostuivat tatuoinneista! Katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa erityisesti naistähdet ovat viime vuosina kunnostautuneet tatuointien ottamisessa. Esimerkiksi Hayden Panettiere, Rihanna, Megan Fox ja Katy Perry ovat hakkauttaneet ihoonsa kukin useita tatuointeja. Miljoonat nuoret naiset ovat seuranneet idolien esimerkkiä.

Nyt trendi on jatkunut seuraavaan potentiaaliseen kohderyhmään, joka kuulostaa kuitenkin ensikuulemalta varsin erikoiselta. Iäkkään mummot ovat nimittäin innostuneet Yhdysvalloissa hankkimaan tatuointeja. Ihoon pysyvästi jääviä tatuointeja on ostettu syntymäpäivälalahjoiksi jopa 75-vuotiaille mummuille, Today Show kertoo. Eräskin sen ikäinen nainen on hankkinut iholleen jo yli 50 eri tatutointia.

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Uusimmat