Tästä Kim Kardashianin hääkuvasta viihdelehti maksoi 1,5 miljoonaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian asteli viime lauantaina alttarille NBA-tähti Kris Humphriesin kanssa. Satojen julkkisvieraiden värittämät häät taltioitiin myös E!-kanavan videokameroille kaksiosaista erikoisohjelmaa varten. Kanavan väitetään maksaneen Kimille 13 kuvausoikeuksista 13 miljoonaa dollaria.

Asiasta kertoneen The New York Post -lehden mukaan People-lehti maksoi lisäksi kanteensa ikuistetusta Kimin hääkuvasta 1,5 miljoonaa dollaria.

Yhteensä ”sponsoritulojen” uskotaan nousseen jopa 18 miljoonaan dollariin. Lisäksi Morsian sai myös ilmaiseksi kolme ökykallista Vera Wangin häämekkoa. Vihkiseremonian kerrottiin olleen romanttinen, vaikka koko tilaisuus taltioitiin julkisuuteen. Kimin siskon Kourtney Kardashianin Mason-poika toimi pariskunnan sormuspoikana ja suloisen nappisilmän kerrottiinkin vieneen hetkeksi huomion upeasta pariskunnasta.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries kihlautuivat kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.

Uusimmat