Suomalainen musiikkipalvelu Hitlantis menestyy maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen ohjelmistoyritys Cognitive Maps Ltd ja sen ensimmäinen tuote, virtuaalinen musiikkiyhteisösovellus Hitlantis on nimitetty Bully Award 2011 -kilpailun finalistiksi. Kilpailussa palkitaan vuosittain Euroopan johtavat teknologia-, media- ja telekommunikaatioalan yritykset.

Vuoden 2011 Bully Award -kilpailun finaaliin nimitettiin 60 yritystä. Ansioituneet finalistit valittiin satojen eurooppalaisten teknologia-, media- ja telekommunikaatioalan yritysten joukosta.

Finalistit on jaettu kolmeen sarjaan yritysten iän ja taustan mukaan tulokkaisiin, nuoriin lupauksiin ja vanhoihin tekijöihin. Bully Award -kilpailun finalistit valittiin ensisijaisesti niiden innovatiivisuuden perusteella.

– Kaikki finalistiyritykset ovat johtajia omalla alallaan. Valituilla yrityksillä on selkeät iiketoimintasuunnitelmat, tarkoituksenmukaiset strategiat ja niiden toiminta on lähtenyt liikkeelle asiakkaiden tarpeen ymmärtämisestä ja sen pohjalta kehitetystä teknologiaratkaisusta, kertoo Farley Duvall, White Bull Summitin perustaja ja puheenjohtaja.

Voittajat julkistetaan White Bull Summitin Pathways to Exit -tapahtumassa Barcelonassa 3. – 5. lokakuuta 2011.

Uusimmat