Joonas Hahmo : Banana Split

Singlet · Stara.fi

Suomen menestyneimpiin konemusiikkitähtiin lukeutuva Joonas Hahmon nousi taannoin dancekansan suosioon klubihitiksi nousseella Together-kappaleellaan, joka on yhä edelleen yksi suomalaisen konemusiikin parhaita tuotoksia kautta aikojen. Nyt Hahmo on julkaissut uuden singlensä nimeltä Banana Split.

Banana Split jatkaa tyylillisesti hyvin pitkälti samoilla linjoilla Together-kappaleen kanssa, sillä mukana on hieman samaa soundimaailmaa sekä jykevä ja tarttuva pianoteema. Tälläkin kerralla kappaleen hittikoukkuna toimivat vain ja ainoastaan yksinkertaiset melodiakoukut ja hienot nostatukset. Niiden puuttuessa myös Hahmon kappaleet ovat usein jääneet puolitiehen.

Nyt paketti on kuitenkin hienosti kasassa ja kappale kasvaa tyylikkäästi minuuttien kuluessa. Artisti ei ole kuitenkaan ahtanut kappaletta täyteen sälää, vaan antaa selkeiden elementtien puhua puolestaan. Aivan benchmarkina toimivan Togetherin kaltaista hittiä tästä ei ehkä saada, mutta tasokas klubiraita joka tapauksessa.

Pisteet 4/5

Uusimmat