Katy Perryn muodonmuutos järkyttää

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina kovasti esillä myös paljastavien musiikkivideoidensa merkeissä. Rohkeat videot ovat kuitenkin myös niittäneet hedelmää, sillä Perry on ehdolla peräti yhdeksässä eri kategoriassa vuoden 2011 MTV Video Awardsissa.

Megatähti yllätti taannoin värjäämällä tummat kutrinsa vaaleiksi ja lopputulos ei miellyttänyt monia. Popsensaatio yritti muuttaa hiussuortuviaan blondeiksi siinä onnistumatta, sillä kutreista tuli kullankellertävät. Perry kuvattiin myös äskettäin pinkkihiuksisena kaupungilla.

Nyt Perryn selvästi suttuisempaan suuntaan vaihtuva tyyli järkyttää monia. Poptähti kuvattiin bensa-asemalla haalean pinkkihiuksisena ja mummomaiseen mekkoon pukeutuneena. Perry on totuttu näkemään säihkyripsisenä ja viimeisen päälle laitettuna, joten viimeaikainen tyyli on herättänyt huomiota.

Vanity Fair -lehden avoimessa haastattelussa Katy Perry paljasti taannoin menettäneensä lapsuutensa vanhempiensa tiukan kristillisen uskonnon takia. Hänen vanhempansa eivät esimerkiksi antaneet Katyn lukea mitään muuta kirjaa kuin Raamattua ja kuunnella mitään muuta musiikkia kuin gospelia. Lehden kannessa neitokainen poseeraa tavoilleen uskollisena varsin rohkeasti.

Uusimmat