Miljardööri juoksi alasti kaktuspuskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Virgin-yhtiön pääomistaja ja miljardööri Richard Branson joutui äskettäin tukalaan tilanteeseen, kun hänen omistamansa ökyhuvila paloi maan tasalle. Karibian Necker-saarella sijaitseva talo syttyi tuleen hirmumyrskyyn liittyneestä salamaniskusta.

Mökillä lomaillut Oscar-voittaja Kate Winslet pelastui lapsineen ja Winslet pelasti vielä Bransonin iäkkään äidin. Nyt 61-vuotias miljardööri itse on kommentoinut traagista tapausta. Branson ja hänen poikansa Sam olivat nukkumassa, kun tulipalo sai alkunsa.

– Olimme noin 30 metrin päässä päärakennuksesta. Kuulin paukutusta ikkunastani, katson ympärilleni ja näin 60 metriset liekit. Sitten lähdin juoksemaan alasti taloa kohti ja juoksin suoraan kaktuspuskaan.

– Onneksi kaikki olivat heränneet sisällä. En kuitenkaan saanut minkäänlaista sympariaa muilta vammojeni takia. Onneksi tärkeimmät ruumiinosat säilyivät kunnossa, Richard Branson kertoi The Sun -lehdelle.

Onnettomuushetkellä taloissa yöpyi yhteensä 20 ihmistä. Kukaan ei loukkaantunut turmassa.

Uusimmat