Älä kuuntele näitä kappaleita seksin aikana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on julkistettu lukuisia listauksia niistä kappaleista, jotka ovat parasta taustamusiikkia hellille hetkille ja rakastelulle. Harvemmin on kuitenkaan listattu niitä kappaleita, joita intiimeissä tilanteissa kannattaa välttää.

Nyt amerikkalainen verkkosivusto The Bleacher Report on julkistanut toimituksensa laatiman listan ei-toivotuista kappaleista. Listaus on kuitenkin tehty selvästikin niin sanotusti kieli poskessa. Siitä huolimatta siinä voi piillä myös totuuden jyvänen.

Ensimmäiselle sijalle on rankattu Limp Bizkit -yhtyeen koko tuotanto. Toisena on taannoinen hyväntekeväisyyshitti We Are The World ja kolmantena The Power Rangers -sarjan tunnuskappale. Viiden joukossa ovat myös Lee Greenwoodin esittämä God Bless The USA sekä ruotsalaisen Rednexin discohitti Cotton Eye Joe.

Uusimmat