Seksikäs Talent-tuomarihottis siveli vauvamasuaan – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomaristoa jo vuosien ajan kaunistuttanut brittikaunotar Amanda Holden tuli aikoinaan tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, ja sittemmin ura eteni myös miestenlehtien sivuille ja lopulta myös alastonkuviin.

Maailman seksikkäimmäksi realitytuomariksi brittilehdissä nimitetty Amanda Holden menetti keväällä syntymättömän lapsensa keskenmenossa. Kyseessä oli kohtukuolema, kun raskaus oli edennyt yli 22 raskausviikolle.  Sittemmin hän oli jonkin aikaa poissa julkisuudesta, mutta on nyt kertonut faneilleen ilouutisen uudesta raskaudesta. Nyt Holden on kuvattu Lontoon yössä hivelemässä vauvamasuaan.Kuva: BANG Showbiz

39-vuotias englantilainen Amanda Holden aloitti näyttelemisen jo yhdeksänvuotiaana teatterin lavalta. Hän nousi julkisuuteen vuonna 1991 saatuaan pestin Sokkotreffit-realityohjelman kilpailijaksi. Sittemmin kaunotar on näytellyt lukuisissa suosituissa televisiosarjoissa, mukaanlukien Eastenders ja Heats And Bones. Nykyisin Amanda on naimisissa musiikkituottaja Chris Hughesin kanssa ja pariskunnalla on viisivuotias Alexa-tytär.

Uusimmat