Näyttelijä jätti tämän uhkean mallikaunottaren – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -realitykilpailun vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry ja hänen aviomiehensä Christopher Knight hakivat keväällä avioeroa, ja nyt eron toinen vaihe on alkanut. Knight jätti nimittäin asiasta eropaperit oikeuteen 18. elokuuta.

Adrianne on viettänyt viime kuukaudet sinkkuelämää julkaisemalla itsestään tasaiseen tahtiin näyttäviä kuvia Twitter-blogissaan. Nyt kaunotar esittelee Twitter-kuvassaan kameralle sormimerkkejä, mutta päähuomio kiinnittyy kuitenkin hieman toisaalle.Kuva: Twitter

29-vuotias Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne avioitui näyttelijä Christopher Knightin kanssa toukokuussa 2006. Adriannen ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.

Uusimmat