Teinipoppari Justin Bieber kasvattaa viiksiä – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on kymmenien miljoonien teinityttöjen päiväunien kohde ja hänen Twitter-blogillaan on yli kymmenen miljoonaa seuraajaa. Viime viikolla Justinin kerrottiin saaneen kenkää tyttöystävältään Selena Gomezilta.

Nyt 17-vuotias teinisensaatio on kertonut kasvattavansa viiksiä. Baby-hittikappaleellaan ennätyksiä rikkonutta Bieberiä on kutsuttu useaan otteeseen ”Babyfaceksi”, ja hän näyttää olevan innoissaan viiksien kasvustaan. Kanadalaistähti vitsailikin videohaastattelussa toivovansa viiksien kasvattavan hänen yleisöään.

Äskettäin uutisoitiin Justin Bieberin eronneen 19-vuotiaasta tyttöystävästään Selena Gomezista. Supersuositun Gomezin uutisoitiin etsivän vanhempaa miestä, sillä poppari ei ole hänen mielestään tarpeeksi kypsä pitkäaikaiseen parisuhteeseen. Fanit ovat iloinneet erosta erityisesti Twitter-mikroblogeissaan.

Uusimmat