Paris Hiltonille muotimoka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Paris Hiltonin tuorein televisiosarja The World According to Paris kohtaa yllättäen loppunsa jo ensimmäisen tuotantokauden jälkeen. Ohjelma floppasi, koska se ei onnistunut saamaan kansaa televisioruutujen ääreen odotetulla tavalla.

Nyt Hilton on bongattu Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä totuttua epäonnistuneemmassa asussa. Yleensä varsin huoliteltu julkkistähti ei nimittäin saanut 60-luvun henkeä vaalivasta asustaan kovinkaan mairittelevia kommentteja.Kuva: BANG Showbiz

Seurapiirineitokainen Paris Hilton erosi äskettäin pitkäaikaisesta poikaystävästään Cy Waitsista, kun tämä ei halunnut enää elää julkisuuden valokeilassa. Paris löysi kuitenkin itselleen uuden komistuksen Kauhea kankkunen -elokuvan ohjaajasta Todd Phillipsistä.

Paris tähditti ensimmäistä realitysarjaansa The Simple Life vuonna 2003 kollegansa Nicole Richien kanssa. Sen jälkeen hän on näytellyt monissa eri sarjoissa. Paris Hiltonista julkaistiin aikasemmin tänä vuonna mehukas paljastuskirja. Kirjan mukaan Paris Hilton kertoi hankkineensa silikonirinnat jo 14-vuotiaana. Hänen äitinsä vaati kuitenkin poistamaan silikonit saatuaan tietää niistä.

Uusimmat