Annen toppi peitti rinnat vain hädin tuskin – katso rohkea kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Anne Hathawayn ura on ollut viime aikoina noususuunnassa. Hänet valittiin esimerkiksi Batman-elokuvan jatko-osaan kissanaisen rooliin. Lahjakas näyttelijä esiintyi taannoin myös kymmenille miljoonille televisiokatsojille Oscar-gaalan juontajana.

28-vuotias näyttelijäkaunotar näyttelee brittiläistä Emma-tyttöä uudessa One Day -elokuvassaan. Äskettäin Hathaway paljasti GQ-lehden haastattelussa elokuvan nakukohtausten olleen huomattavasti helpompia kuin brittiläisellä aksentilla puhuminen. Saman lehden kannessa Anne poseeraa poikkeuksellisen rohkeasti.

Näyttelijäkaunotar on riisunut myös aiemmin elokuvissaan Havoc, Brokeback Mountain ja Love and Other Drugs. Hän kertoi harjoitelleensa brittiläistä aksenttiaan elokuvaa varten muun muuassa lukemalla Watching the English: the Hidden Rules of English Behaviour -kirjaa.

Hathaway on seurustellut poikaystävänsä Adam Schulmanin kanssa jo kolmen vuoden ajan. Hän kertoikin olevansa korviaan myöten rakastunut näyttelijäpoikaystäväänsä. Näyttelijätär erosi entisestä poikaystävästään Raffaello Follieristä vuonna 2008. Italialainen kiinteistönvälittäjä Follieri joutui neljäksi vuodeksi vankilaan varastettuaan sijoittajiltaan miljoonia dollareita.

Uusimmat