Candice Swanepoel hurmasi kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eteläafrikkalainen mallikaunotar Candice Swanepoel on noussut yhdeksi kuumimmista huippumalleista. Victoria’s Secret -malli oli taannoin otsikoissa langanlaihan olemuksensa vuoksi. Sittemmin hän on saanut hieman lisää elopainoa.

Candice Swanepoel on viime aikoina esiintynyt muiden muassa Victoria’s Secret -brändin bikini- ja alusvaatekuvissa paljon terveemmän näköisenä. Nyt näyttävä 22-vuotias kaunotar on kuvattu Karibialla tulevan bikinimalliston kuvauksissa.

Swanepoel on itse kommentoinut taannoista luurankomaista olemustaan selittämällä, että laihtuminen johtuu vain hänen kiireisestä elämänrytmistään.

– Tänä vuonna ongelmanani on ollut lisäkilojen ja lihasten saaminen, sillä olen ollut hyvin kiireinen. Matkustan aivan hulluna. Aina, kun olen kiireinen, laihdun, Swanepoel on kommentoinut olemustaan Daily Mailin mukaan.

Candice Swanepoel aloitti mallinuransa jo 15-vuotiaana. Nousujohteisen uransa aikana Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue-lehden kansia sekä poseerannut Niken mainoksissa. Taannoin kaunotar pääsi myös Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle sijalle 10 reilun kahden miljoonan euron vuosituloillaan.

Uusimmat