Katie Price ahtoi silikoninsa muotimekkoon – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka glamour-mallina ja realitytähtenä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut brittipovipommi Katie Price aikoo laajentaa imperiumiaan perustamalla nimeään kantavan lehden.

Avioeroissa rypenyt neitokainen on nyt nähty jälleen myös mallihommissa. Hänet kuvattiin nimittäin catwalkilla esittelemässä kuluvan kesän ehdotonta ykköskuosia, leopardia. Mekko oli muodokkaalle tähdelle ehkä hieman liian tiukka, koska erityisesti rintamuksen kohdalla olisi varmasti ollut löysäämisen varaa.Kuva: BANG Showbiz

33-vuotias povipommi kertoi aiemmin tällä viikolla lanseeraavansa syyskuun alussa oman KATIE-nimikkolehtensä. Pricella on jo entuudestaan oma vaatemallisto ja hajuvesimerkki. Povipommi on kokeillut siipiään myös kirjailijana.

– En malta odottaa uuden lehteni julkaisemista. Lehden nimi on KATIE. Olen ostanut jo uskomattoman pienen asun lanseeraustilaisuuteen, Price kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kaunotar kertoi lehdessä olevan hänestä otettuja kuvia, jotka hän on itse valinnut. Hän kertoi myös olevansa lehden päätoimittaja, kirjoittaja ja kuvienmuokkaaja. Price kertoi olevansa innoissaan siitä, että hän pääsee näyttämään ihmisille myös toisen puolensa. Hän on nimittäin tylsistynyt toimittajien jatkuviin kysymyksiin plastiikkakirurgiasta ja miesseikkailuista. Aiemmin oma lehti on tehty muiden muassa Oprah Winfreylle.

Glamour-mallinakin työskentelevä Katie Price erosi kahden nuoremman lapsensa isästä Peter Andresta vuonna 2009. Riitaisasti eronnut pari ehti olla naimisissa kolme ja puoli vuotta. Äskettäin povipommi sai puolestaan jo toisen eronsa saatettua loppuun. Pricen Las Vegasissa solmittu pika-avioliitto brittiläisen vaapaaottelija Alex Reidin kanssa kesti vain vajaan vuoden.

Uusimmat