Lauren Goodgear on taas sinkku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Lauren Goodgear lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa hän on jälleen ylittänyt uutiskynnyksen. The Only Way Is Essex -saippuasarjan tähti on nyt nimittäin eronnut.

Lauren Goodger kihlautui viisi kuukautta sitten Mark Wrightin kanssa, mutta nyt parin kihlaus on purkautunut. Erosta uutisoineen The Sun -lehden mukaan kumpikaan ei halua kommentoida eroa virallisesti enempää kuin vahvistaa eron olevan totta. Lauren ja Mark ovat tosin malliesimerkki on-off -suhteesta, sillä he ovat seurustelleet aika ajoin jo kymmenen vuoden ajan.Kuva: BANG Showbiz

Viime aikoina Goodger on onnistunut pudottamaan painoaan, ja nykyisin hän onkin varsin sopusuhtainen kaunotar. Hän palkkasi itselleen henkilökohtaisen kunto-ohjaajan, jonka ohjauksessa kilot ovat karisseet.

– Olen niitä ihmisiä, jotka saavat pudotettua painoa nopeasti, mutta paino myös nousee nopeasti. Sen huomaa kun treenaan ja syön terveellisesti tai kun en treenaa ja syön epäterveellisesti, Lauren Goodgear kertoi taannoin Closer-lehdelle.

Uusimmat