Lentoyhtiöllä harvinaisen hyvä huumorintaju – katso kuvat 737-lentokoneesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina medioissa on raportoitu lukuisia kertoja tapauksista, joissa lentoyhtiöiden henkilökunnalla on ilmeisesti kiristänyt vanne päätä. Henkilökunta on nimittäin poistanut matkustajia lennoilta muiden muassa itkemisen ja liian löysien housujen takia.

Nyt verkossa on kuitenkin raportoitu myös hieman toisenlaisesta yhtiöstä. Eteläafrikkalainen Kulula on halpalentoyhtiö, joka ei ota itseään liian vakavasti.

Nyt se on teettänyt Boeing 737-86N -lentokoneestaan lentävän vitsin, sillä koneen kylkiin on maalattu monenlaisia hauskoja kirjoituksia. Koneen kyljissä muiden muassa selostetaan hauskalla tavalla koneen eri osia. Yhtä lailla myös koneen henkilökunnan kuulutukset ovat tutustumisen arvoisia. Katso kuvat ja kuulutukset tästä.Kuva: Fellowshipofminds.wordpress.com

Uusimmat