45-vuotias näyttelijä löydettiin hukkuneena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailma on jälleen menettänyt yhden tähdistään, kun näyttelijä Michael Showers löydettiin hukkuneena 45-vuotiaana New Orleansissa. Epäselvissä olosuhteissa kuolleen näyttelijän ruumis paikallistettiin Mississippi-joesta keskiviikkona.

New Orleans Times -lehden mukaan kuolinsyyksi on nyt varmistunut hukkuminen. Ruumiinavauksessa ei löytynyt rikokseen tai muihin kuolinsyihin viittaavia merkkejä. Näyttelijän uskotaan olleen vedessä kuolleena noin kahden päivän ajan. Hänen tyttöystävänsä ilmoitti näyttelijän kadonneeksi päivää ennen ruumiin löytymistä.

Tarkemmat laboratoriotulokset esimerkiksi veressä mahdollisesti olleista päihteistä saadaan vasta viikkojen kuluttua. Viimeinen havainto näyttelijästä on matkalla kuntosalille. Michael Showers nähdään pian valkokankaalla elokuvassa Columbiana, jossa hän esittää poliisia.

Uusimmat