Trace Cyrus hoiteli Brenda Songin raskaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Miley Cyrus on ollut viime aikoina varsin vähän otsikoissa. Nyt hänen isoveljensä Trace Cyrus paikkaa kuitenkin aukkoa tuoreella kohu-uutisella. Hänen kerrotaan nimittäin hoidelleen Disney-tähden raskaaksi.

23-vuotias Disney-tähti Brenda Song on MTV Newsin mukaan parhaillaan raskaana ja lapsen isäksi on nimetty 22-vuotias Trace Cyrus. Julkkispari on seurustellut viime vuoden toukokuusta saakka, eli vuoden ja kolmen kuukauden ajan. Lapsi on molemmille ensimmäinen.

Ennen seurustelun aloittamista molemmat oli yhdistetty romanttisessa mielessä useisiin muihin Disney-tähtiin. Trace seurusteli aiemmin esimerkiksi Demi Lovaton kanssa ja Brenda puolestaan Joe Jonasin kanssa. Brenda näyttelee Zackin ja Codyn viiden tähden elämää –sarjassa Lonton Tiptonin roolia. Hän tähditti taannoin myös Facebook-elokuvaa The Social Network.

Uusimmat