Unohtiko Britney pukeutua MTV-bileisiin? Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Britney Spears on ollut vuodesta 2008 saakka holhouksessa silloisen hermoromahduksensa takia. Silloin oikeus määräsi isän hoitamaan kaikkia Britneyn asioita, eikä tuomioistuin ole vieläkään suostunut kumoamaan päätöstä.

Viime yönä Suomen aikaa Los Angelesissa juhlittiin MTV Video Music Awards -tapahtumaa, ja myös Britney Spears oli mukana juhlissa. Hänen asunsa kuitenkin ihmetytti, sillä laulajatähti vaikutti unohtaneen pukeutua glamour-juhlaan. Hän saapui paikalle kimaltelevassa mustassa topissa ja vaikutti pukeutuneen ennemminkin kuntosalille kuin gaalailtaan.

Suomeen 29-vuotias Britney Spears saapuu 14. lokakuuta. Konserttipaikkana toimii tuttuun tapaan kerralla Hartwall Areena. Spearsin ympärillä vellovat parhaillaan myös kihlaushuhut, sillä tähti on kuvattu sormus vasemmassa nimettömässään. Spears on aiemmin paljastanut avioliiton ja perheen perustamisen olevan harkinta-asteella nykyisen poikaystävänsä Jason Trawickin kanssa. Pari on seurustellut kaksi vuotta.

Uusimmat