Demi Lovaton rinnat pursuivat liian pienestä topista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään 19-vuotta täyttävä teinitähti Demi Lovato oli taannoin otsikoissa hakeuduttuaan vieroitushoitoon. Lovato hakeutui hoitoon hermoromahduksen vuoksi, ja hoito tuotti ilmeisesti myös tulosta. Laulaja on kertonut avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan.

Viime yönä Suomen aikaa Demi Lovato oli mukana MTV Video Music Awards -tapahtumassa, mutta hän yllätti näyttävällä asullaan jo sitä ennen järjestetyissä Perez Hiltonin ennakkobileissä. Demi nimittäin saapui juhliin mustassa mekossa, joka oli hänen muodoilleen ainakin yläosasta selvästi liian pieni.

Varsinaisessa illan gaalassa Demi nähtiin tällaisessa avonaisessa cocktail-mekossa.

Viime viikolla Demi kävi ostamassa itselleen synttärijuomia, mutta jäi samalla kiinni alaikäisyydestä. Hän oli aamuyöllä kahden maissa miespuolisen ystävänsä kanssa 7/11-kaupassa ostamassa olutta, vaikka neitokainen saisi ostaa alkoholia laillisesti vasta kahden vuoden kuluttua.

Viime syksynä Demi Lovato oli otsikoissa lyötyään omaa taustatanssijaansa. Tilanne oli kuitenkin ollut tulehtunut jo useita kuukausia ennen sitä. Nyt tilanne on jo parempi.

– Käyttäydyin täysin asiattomasti koko viime kesän ajan. Minulla oli paha asenneongelma ja olin kuin kiittämätön kakara. Minusta tuntui, että tanssijani oli pettänyt minut. Se oli kuitenkin käännekohta. Kun jotain ihmistä lyö lentokoneessa, liika on liikaa. Heti sen jälkeen ymmärsin kaiken, Demi Lovato kertoi Elle-lehden haastattelussa.

Demi Lovato tuli tunnetuksi Disneyn Camp Rock -elokuvasta Jonas Brothers -yhtyeen kanssa. Lovato tunnettiin myös Selena Gomezin parhaana ystävänä, mutta ystävyys on sittemmin viilentynyt naistähtien luodessa omia uriaan. Kesällä 2010 Demin uutisoitiin seurustelleen 36-vuotiaan näyttelijäkomistus Ryan Philippen kanssa. Teinitähden kerrottiin kuitenkin jättäneen tämän, koska hän kuuli Philippen tulevan isäksi kolmannen kerran.

Uusimmat