Heroes-kaunottaren rahat lopussa? Myy omia nimmareitaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere ja ukrainalainen nyrkkeilymestari Wladimir Klitschko erosivat taannoin. Pariskunta ilmoitti erosta julkaisemallaan tiedotteella, jossa hän kertoi parin eronneen ystävinä ja arvostavansa kovasti toisiaan.

Scream 4 -elokuvaa tähdittävä Hayden Panettiere ei ole juuri nyt ammatillisesti kovinkaan kovassa myötätuulessa. Ilmeisesti neitokaisen raha-asiatkaan eivät ole parhaalla mahdollisella tolalla, sillä kaunotar veloitti Torontossa järjestetyssä Fan Expo Canada Conventionissa nimikirjoituksistaan 30 euroa kappaleelta. Taannoin Hayden vihjasi jättävänsä kameroiden edessä näyttelemisen kokeillakseen teattereiden lavoja.

– Juuri nyt keskityn pääasiassa elokuviin. Haluan kuitenkin pysyä avoimena kaikelle tähän teollisuuteen liittyvään. Juuri nyt minulla on eräs näytelmä, jonka roolista olen kiinnostunut, mutta eihän sitä koskaan tiedä, Hayden Panettiere kertoi Access Hollywoodille.

Uusimmat