Juoppohullun päiväkirjasta tehdään elokuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosion ensin verkossa 90-luvun lopulla ja myöhemmin myös kirjana saavuttanut Juoppohullun päiväkirja päätyy pian myös valkokankaalle. Tähän mennessä Juoppohullun päiväkirjaa on myyty noin 150.000 kappaletta.

– Juoppohullun päiväkirjan ympärillä on ehtinyt pyöriä jos jonkinlaista elokuvahanketta, jotka olen yksi toisensa jälkeen ampunut alas. Lopulta päätin tarttua toimeen itse ja kysyin Aleksia tuottajaksi. Päätimme perustaa yhteisen tuotantoyhtiön, Juha Vuorinen kertoo viitaten tuottaja Aleksi Bardyyn.

Elokuva kuvataan keväällä 2012 ja se tulee ensi-iltaan talvella 2012 – 2013.

Juoppohullun päiväkirja -elokuvan tuottaa Juha Vuorisen ja Helsinki-filmin omistama elokuvatuotantoyhtiö Dictator Films Oy. Juoppohullun päiväkirja -elokuvan on kirjan pohjalta käsikirjoittanut Lauri Maijala. Maijala myös ohjaa elokuvan. Maijala on jo aiemmin dramatisoinut ja ohjannut Juoppohullun päiväkirjasta näyttämöversion.

Turun Linnateatterin Juoppohullun päiväkirja -näytelmää on esitetty yli sata kertaa loppuunmyydyille katsomoille, ja näytelmä jatkaa edelleen muun muassa Tampereen työväenteatterissa. Jokaista kirjan jatko-osaa on myyty vajaa 100.000 kappaletta kutakin ja myynti jatkuu edelleen.

Uusimmat