Justin Bieberin neitimäinen look ihmetytti – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber oli uransa alkuvaiheessa moneen otteeseen otsikoissa, kun lukuisat nimekkäätkin tähdet kertoivat ensin luulleensa häntä tytöksi. Baby-kappaleen korkea lauluääni hämäsi monia.

Eilen Justin Bieber heitti bensaa liekkeihin poseeraamalla Los Angelesissa järjestetyssä VMA MTV Video Music Awards -tapahtumassa poikkeuksellisen neitimäisessä asussa. Supertähden hiustyyli, silmälasit, korut ja punaiset housut eivät ainakaan pönkittäneet hänen maskuliinisuuttaan.

17-vuotias kanadalaislaulaja syntyi Kanadan Ontariossa ja varttui lapsuutensa 30.000 ihmisen asuttamassa Stratfordin kaupungissa. Megatähteyden saavuttanut teinipoppari kertoi äskettäin haluavansa palata takaisin kotikaupunkiinsa ja perustaa siellä perheen.

– Olisi tietenkin hienoa pitää asunto Yhdysvalloissa. Haluan kuitenkin muuttaa takaisin Kanadaan ja perustaa siellä perheen. Olen kanadalainen, joten haluan lapsienikin olevan kanadalaisia, Bieber kertoi TMZ-sivustolle.

Yhdysvaltojen Texasissa nimettiin äskettäin katu Justin Bieberin mukaan. Forneyn kaupungin pääkadun nimi vaihdettiin Justin Bieber Way -kaduksi 11-vuotiaan Caroline Gonzalezin aloitteesta. Tyttö oli voittanut Facebook-kilpailun, jonka pääpalkintona oli päivä pormestarina.

Uusimmat