Lauri Tähkä julkaisee sooloalbuminsa lokakuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lauri Tähkä julkaisee uuden albuminsa 26. lokakuuta. Miehen ensimmäisen soololevyn nimi on Polte. Albumin tuottajana on toiminut Riku Mattila. Levyä on tehty kesän aikana uuden bändikokoonpanon kanssa.

Valtaisaa kiinnostusta herättänyttä julkaisua edeltää sinkku nimeltään Syyskuun kyy. Kappaleen julkaisu- ja radiopäivä on 5. syykuuta. Lauri Tähkä esittää kappaleen ensi kertaa uuden bändinsä kanssa Elämä Lapselle konsertissa 14. syyskuuta.

– Vihdoinkin poltetta hehkuvat uudet laulut pääsevät kaiken kansan kuultaville! Vasta sitten laulut alkaa elää, kun ne siirtyvät kuulijoille ja niistä tulee heille omia. Lauluja tehdessä on ollut vapautunut, riemukas, innostunut ja tahtova tunne, Lauri Tähkä kertoo.

– Tällä levyllä olen kyseenalaistanut kaiken tekemiseni, persoonani, luovuuteni, osaamiseni, puntaroinut, säätänyt, kääntänyt jokaisen kiven, mitä lauluihin tulee, kyntänyt kyisen pellon ja katsonut kannon alle, että mitä uutta löytäisin. Nyt nämä laulut ovat valmiita tulla kuulluiksi. Nöyränä jään odottamaan mitä tästä kaikesta pidätte, laulaja jatkaa.

Lauri Tähkä nähdään uuden bändinsä kanssa myös keikoilla seuraavasti:

01.12. Tampere, YO-Talo

02.12. Jämsä, Himos-Areena

03.12. Tahko, Spa-Areena

08.12. Helsinki, Tavastia

09.12. Vaasa, Amarillo

10.12. Pori, Yyterin Kylpylähotelli

16.12. Turku, Kooma

17.12. Hämeenlinna, Verkatehdas

28.12. Oulu, Tähti

29.12. Ruka, Zone

30.12. Tornio, Umpitunneli

31.12. Levi, HulluPoro Areena

Uusimmat