Livemusiikin festari Lost in Music lokakuussa Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viidettä kertaa järjestettävä Lost in Music -kaupunkifestivaali starttaa Tampereella keskiviikkona 19. lokakuuta ja jatkuu lauantaihin 22. lokakuuta saakka. Tampereen keskustassa esiintyy tuolloin lähes sata artistista.

Lost in Music on ainutlaatuinen tapahtuma Suomessa, sillä näin laajaa kattausta uutta ja ajankohtaista livemusiikkia ei ole missään muualla tarjolla. Paikalle saapuu myös noin sata kansainvälistä musiikkialan ammattilaista katsastamaan Suomen tuoreimmat ja kuumimmat musiikkiuutuudet. Suurelle yleisölle suunnattu Lost in Music on osa Musiikki & Media -ammattilaistapahtumaa.

Tämän vuoden Lost in Music -ohjelmistoon kiinnitettyjä artisteja ovat Chisu, Manna, Wrecking Queens, Martina, Suvi Isotalo, Korpi Ensemble, Notkea Rotta ja Pronssinen Pokaali, jossa Jouni Hynynen soitti kitaraa vuosina 1995 – 2000. Raskaampaa musiikkia edustavat esimerkiksi Ensiferum, Medeia, Part Time Killer, Profane Omen ja Swallow the Sun, joka esiintyy akustisesti. Tapahtumassa esiintyvät myös beatbox-virtuoosi Felix Zenger sekä debyyttiartistit Palava, Pasa, Siinai ja Ronya.

Ohjelmistossa nähdään myös kansainvälisiä esiintyjiä, kun The Melvins, Metsätöll ja Young Guns esiintyvät tapahtumassa. Tapahtuman avaus tapahtuu keskiviikkona 19. lokakuuta Vastavirta-klubilla, jossa lavalle astuvat Atom Notes, Cigarette Crossfire ja Särkyneet.