Rihanna järjesti estottomat tyttöbileet huvijahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Rihanna on saanut viime aikoina lunta tupaan flegmaattisista keikoistaan sekä Suomessa että muualla maailmassa. Viime viikolla hänen väitettiin esiintyvän kotipornovideolla yhdessä hiphop-tähti J Colen kanssa.

Nyt Rihanna on kuvattu estottomana tyttökavereidensa kanssa hulppealla ökyjahdilla. 23-vuotiaan laulajatähden vuokraamalla jahdilla meininki oli viinanhuuruista ja Rihanna kuvattiin pariin otteeseen muun muuassa hyvin läheisissä tunnelmissa erään tyttökaverinsa kanssa.

Tähden kerrottiin antaneen jahdilla työskenneille tarjoilijoille ja miehistölle sadan euron tippejä. Lähde kertoi The Sun -lehdelle tyttöporukan juoneen tuhansien eurojen edestä samppanjaa ja vodkaa. Katso kuvat tästä.

– Rihanna halusi lähteä vesihiihtämään, mutta miehistö sanoi hänen olevan aivan liian kännissä siihen. Tytöt päättivätkin jatkaa juomista, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Alkukuusta Rihannan henkilökohtainen kunto-ohjaaja kertoi tähden järjestävän aikaa treenaamiseen etenkin aamuisin. Aamuneljän treenit ovat Nunezin mukaan yleisiä tähden kuntoiluharjoittelussa. Nunez kertoi myös sinnikkään supertähden harjoittelevan ja kuntoilevan jopa silloin, kun hän istuu meikki- ja kampaamopöydän äärellä.

Uusimmat