40 000 euron jalokivet vahingossa roskiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australian Queenslandissa on sattunut epäonninen tapaus, jossa noin 40.000 euron arvoiset jalokivet päätyivät vahingossa hukkateille. Aviopari vietti viime viikolla 23. hääpäiväänsä, joka kuitenkin päättyi odottamattomalla tavalla.

Tuntemattomana pysyttelevä mieshenkilö kertoi Courier Mail -lehdelle pariskunnan jakaneen jalometallit ja arvokorunsa kolmeen osaan mahdollisen murtovarkauden vuoksi. He olivat piilottaneet arvokkaan omaisuutensa varmuuden vuoksi roskasäkkeihin, joista rikolliset tuskin olisivat niitä osanneet etsiä. Ajatus ei kuitenkaan ollut kovinkaan hyvä.

Talon siivouksessa sattui kuitenkin pieni sekaannus, jonka myötä perheen lapset olivat epähuomiossa toimittaneet myös kultaa ja jalokiviä sisältäneet roskapussit muiden roskien joukkoon. Isä oli antanut lapsilleen luvan heittää roskat pois. Vanhempien huomatessa säkkien katoamisen he ottivat yhteyttä kunnan puhtaanapitoon. Sieltä kuitenkin kerrottiin, että roskasäkkien paikallistaminen on mahdotonta ja kaiken lisäksi vaarallista.

Uusimmat