BB-talossa alkoi bileet: ”Alkoholijuomat ovat käytettävissä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa alkoi hetki sitten tuotantokauden ensimmäiset bileet, kun asukkaille selvisi, että Isoveli tarjoaa heille tänään alkoholijuomaa ja porealtaan. Tähän saakka asukkaat karttoivat pihalla olevaa juomavuorta, koska luulivat niiden olevan kaupan.

BB-Terhi kutsuttiin kuitenkin kesken asukkaiden esittelykierroksen päiväkirjahuoneeseen, josta palattuaan hänellä oli iloisia uutisia asukkaille.

– Juomat eivät ole kaupassa, vaan kaupan päällä. Eli täysin käytettävissä! Samoin on myös poreallas, BB-Terhi ilmoitti.

BB-Janica oli ehtinyt jo riisua itsensä lähes alusvaaatteisilleen, ja sai Benin ja Mikaelin jakamattoman huomion. Railakkaammat juhlat saavat kuitenkin vielä odottaa, kun BB-Oscar patisti muut vielä jatkamaan esittelykierroksen loppuun.

Uusimmat