BB-Terhi nakuilee aikuisviihdesivustolla

Big Brother · Stara.fi

Tänään Big Brother -taloon astellut räväkkä BB-Terhi on yhden lapsen äiti, jonka tatuoinnit ja kasvojen lävistykset ovat olleet heti alkuun muiden mielenkiinnon kohteena. 24-vuotias automaalari on tosin kiinnittänyt huomiota myös verkossa.

Terhi poseeraa nimittäin parhaillaan alastomana kotimaisella Alaston Suomi -aikuisviihdesivustolla. Tepa-nimimerkkiä käyttävä BB-asukas poseeraa kameran edessä rohkeasti yläosattomissa, mutta pitkät punaiset hiuksen muotojensa peittona. Jalassaan hänellä on mustakeltaiset Batman-alushousut.

Yhteensä Terhi nähdään lukuisissa kuvissa, joissa hän esittelee myös vuoden laihdutuksensa vaikuttavia tuloksia ja rusketusraitojaan. Kätensä massiivista tatuointia esittelevässä kuvassa hän on niin ikään yläosattomissa, mutta käsi muotojen peittona.

Uusimmat