Alaikäinen räppärikaunotar rinnat paljaana verkossa – hakkeroidut topless-kuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naispuolinen laulaja ja hiphop-tähti Kreayshawn nousi monien tietoisuuteen vasta sunnuntaina Los Angelesissa järjestetyn MTV Music Video Awards -palkintogaalan myötä. Hän oli gaalassa ehdolla Parhaan naistulokkaan sarjassa.

Nyt Kreayshawn on kuitenkin joutunut heti tuoreeltaan uransa ensimmäisen skandaalin pyörteisiin, kun verkossa julkaistiin heti maanantaina kuvasarja, jonka valokuvissa Kreayshawnin kerrotaan poseeraavan rinnat paljaana. Kuvat on ikuistettu yksityisasunnossa, jonka lattialla artisti keikistelee ainoastaan pikkuhoususillaan paljastaen myös rintansa kameralle. Kuvat ovat levinneet nopeasti verkossa.

21-vuotias Kreayshawn vahvisti eilen TMZ-julkaisulle, että kuvat ovat aitoja. Neitokaisen mukaan kuvat on varastettu häneltä hakkereiden toimesta. Hän kertoi samalla, että ne on kuvattu hänen ollessa vielä alaikäinen. Siksi Stara ei linkitä kuviin. Ne löytyvät kuitenkin verkosta jo kymmeniltä sivuilta.

Uusimmat