Missi-Pian kielitaito huvittaa Miss Universumissa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Brasiliassa käynnissä olevassa Miss Universum -kilpailussa Suomea edustava Miss Suomi Pia Pakarinen on kerännyt huvittuneita reaktioita esittelyvideollaan, jossa kilpailijat eri maista vastaavat hullunkurisiin kysymyksiin.

Videolla kaurissilmäinen Pia kertoo muiden muassa uskovansa maan ulkopuoliseen elämään. Suomalaiskaunottarelta kysyttiin myös mitä etuja naisilla on verrattuna miehiiin.

– Naiset saavat miehet tekemään mitä tahansa. Kun hymyilet miehille, niin he auttavat sinua ja niin poispäin, Pia Pakarinen totesi englanniksi.

Huvittuneisuutta on sen sijaan herättänyt kaunottaren vastaus kysymykseen, jossa tiedusteltiin mikä eläin hän olisi ja miksi. Pia kertoo haluavansa olla lintu, tarkemmin ottaen kolibri. Kielitaito kuitenkin ontuu hieman tässä kohdassa.

– I would like to be a kolibri, Suomen missiedustaja toteaa.

Englanninkielessä sana kolibri tunnetaan hummingbirdinä, joten suurelle kansainväliselle yleisölle ja tuomaristolle jäi epäselväksi mikä eläin neitokainen lopulta haluaisi olla. Valintaansa Pia perusteli sillä, että kolibri on pieni, söpö, elegantti ja harvinaisuus, kuten hän itsekin. Tässä vaiheessa täytyy kuitenkin muistaa, että lukuisten maiden missiedustajien englannin kielen taito on merkittävästi suomalaiskaunotarta heikompi.