Photoshop-mallin kuvat järkyttävät sulkivat Flickr-tilin – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin mainos- ja mallikuvien rajukin digitaalinen jälkikäsittely on ennemminkin sääntö kuin poikkeus. Aika ajoin alalla tapahtuu kuitenkin ylilyöntejä ja varsinaisia virheitä, kun malleilta jää esimerkiksi puuttumaa raajoja tai sormia.

Nyt verkossa on aiheuttanut ihmetystä photoshop-supermalliksi nimitetty Linda Patricia Robbins, joka julkaisi Flickr-kuvapalvelusa yhteensä 169 kuvaa itsestään. Erikoisiksi kuvat teki se, että ne olivat kaikki lähes ainoastaan kuvankäsittelyn tulosta. Eivätkä edes kovin laadukasta tuotantoa.

Robbinsin todenperäisyydestä ei ole tietoa, sillä hän voi hyvinkin olla yhtä mystinen valehenkilö kuin Aamulehdestä tuttu Jon Cederberg. Nyt Flickr-palvelu on sulkenut neitokaisen käyttäjätilin, mutta siellä ennen sulkemista julkaistut kuvat leviävät parhaillaan verkossa. Katso alta pari karmeaa esimerkkiä.Kuva: FlickrKuva: Flickr

Uusimmat