Jackass-hurjapää Steve-O saapuu keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin hurjapäihin lukeutuva Jackass-tiimistä tuttu Steve-O saapuu Suomeen. Hurjista tempauksistaan tunnettu Steve-O, oikealta nimeltään Steve Glover, nousee Tavastian lavalle torstaina 6. lokakuuta.

Kyseessä on The Entirely Too Much Information -maailmankiertueeseen liittyvä esiintyminen. Jackass-ohjelman ja elokuvien lisäksi Steve-O on tehnyt jo pitkään uraa stand-up -koomikkona. Aiemmin tänä vuonna hän hauskutti televisiokatsojia Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana.

Maaliskuussa Steve-O pidätettiin hänen saavuttuaan Kanadaan. Hänet oli etsintäkuulutettu maassa jo kahdeksan vuotta aiemmin, mutta miestä ei ole saatu kiinni. Etsintäkuulutus annettiin vuonna 2003, kun Steve-O syyllistyi maassa pahoinpitelyyn. Lopulta hurjapää otettiin kiinni Calgaryn lentokentän tullissa, kun hän saapui maahan esiintyäkseen paikallisella Laugh Shop Comedy Club -klubilla.

Uusimmat