BB-Janica lähdössä Big Brotherista ennen aikojaan?

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka Big Brother -talossa parhaillaan kilpaileva BB-Janica esittelee itseään Facebookissa. Eroottisena tanssijana toimiva vaalea neitokainen poseeraa verkossa rohkeissa kuvissa, mutta eräs toinen seikka Facebook-sivuilla on kuitenkin kiinnittänyt myös huomiota.

Mielenkiintoiseksi Janican Facebook-profiilin tekee nimittäin myös se, että Janica mainostaa sielllä tulevia esiintymisiään. Niistä merkittävä osa on hieman yllättäen määrä järjestää vielä Big Brother -kauden aikana. Ensimmäinen keikoista on jo 30. syyskuuta Jyväskylässä.

Keikkakalenterinsa perusteella Janica vaikuttaa aikovan lähteä talosta kuukauden sisällä joko häädön kautta tai vapaaehtoisesti. Tänään hän keskusteli Oscarin kanssa BB-talon pesä-huoneessa, jossa Janica kertoi ottaneensa osaa Big Brotheriin kokeilumielessä ja totesi, että ”kyllähän täältä pääsee aina pois”.

30.9 – 1.10 Erotic Days in Jyväskylä

7.10 Hotelli Heinävesi

8.10 Hoteli-Ravintola Kurenkoski, Pudasjärvi

15.10 Ravintola Sopupeli, Vimpeli

21.-22.10 Chicago Erotic, Lahti

5.11 Hotelli Foxmanni, Veteli

11-12.11 Helsingin sEXHIBITION messut

25.11 Ravintola Basso, Turku

4.2 Club Venla, Nurmijärvi

17-18.2 Ravintola Zone, Ruka

Uusimmat