BB-Oscar fantasioi blogissaan Anna Abreusta! ”Riisu minut…”

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -tuotantokausi on hiljalleen edennyt toiseen päivään, kun eiliset bileet venyivät myöhään. Samalla BB-talon ulkopuolella on selvinnyt asukkaiden tekemisiä. Eräs heistä on rajua aikuisviihdettä ammatikseen tehnyt BB-Oscar Elmgren.

Pornoelokuvissa näytellyt Oscar kertoi eilen muille asukkaille kirjoittavansa myös blogia. Sellainen verkosta myös löytyi, ja vieläpä varsin ronskeilla tarinoilla varustettuna. Vain muutama päivä ennen Big Brother -taloon astelemistaan Oscar kirjoitti eroottisen tarinan, jonka aiheena oli suosikkilaulaja Anna Abreu. Kirjoituksen otsikkona oli ”Lisää Annaa”.

– Hän huokasi tästä voimakkaasti ja hänen hengitys taukosi lyhyeksi hetkeksi. Anna nojasi päänsä taaksepäin, kääntäen poskeaan vasten leukaani, kuiskaen lievällä äänenhyppäyksellä, ”riisu mua”, Oscar kirjoitti näkemästään unesta blogiinsa.

Eilen Oscar paljasti, että hän ei hakenut lainkaan mukaan Big Brotheriin vaan hänet pyydettiin mukaan. Taloon astellessaan miehellä oli mukanaan sadan kondomin arsenaali, jolle Oscar kaavailee ilmeisesti myös käyttöä.