BB-Terhi rajuissa nettikuvissa – verisenä ja metallikoukut selässä!

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Big Brother -taloon marssinut BB-Terhi poseeraa puolialastomana suomalaisella aikuisviihdesivustolla. 24-vuotias automaalari esittelee lävistyksiää ja tatuointejaan myös muilla verkkosivustoilla.

Vartaloaan monin tavoin muokannut BB-kisaaja esittelee lähikuvissa vartalonsa lukuisia erikoisuuksia, kuten tatuointeja, ihon alle upotettuja metalliosia ja arpitatuointinsa. Erityisen raju on kuva, jossa BB-kisailijan selkään on upotettu suurikokoisia metallikoukkuja.

Aivan jokapäiväistä moisten viritysten näkeminen ei monelle ole, joten kuvat voivat järkyttää herkimpiä katsojia. Esimerkiksi koukkuja selässä ja halkaistua kieltä ei kovin usein näe. Terhi nähdään kuvissa myös yläosattomissa, kun hän paljastaa kameralle valtavat tatuointinsa.

Uusimmat