Mullistava keksintö – nettiselain ruokapöydässä! Katso huima video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sanomalehtien kuolemaa on ennustettu vakavasti jo muutamien vuosien ajan. Vielä kuitenkin lehdet korvaava niin sanottu killer aplikaatio on puuttunut, vaikka iPad on ollut ansiokas askel siihen suuntaan. Nyt Yhdysvalloissa on esitelty ruokapöytä, joka voi nopeuttaa kansalaisten lehtitilausten peruuttamista.

The New York Times kertoo kuinka se on ollut mukana rakentamassa kosketusnäytöllä varustettua interaktiivista ruokapöytää, joka hieman kärjistettynä on ruokapöydän kokoinen iPad. Ruokailun lomassa käytäjä voi sormillaan valita pöydästä mitä sisältöä hän aamun ”sanomalehdestä” haluaa kulloinkin katsella.

Luonnollisesti mukana ovat myös kuvat ja videot. Ja koska materiaali siirtyy käyttäjälle reaaliajassa verkon yli reaaliajassa, on hänellä aina ajantasaista informaatiota toisin kuin sanomalehdissä. Lehtien lukemisen lisäksi käyttäjä voi esimerkiksi jättää viestejä muille perheenjäsenille yleisesti tai vaikkapa jostain tietystä artikkelista. Pöytä tunnistaa käyttäjän esimerkiksi matkapuhelimen avulla.

Uusimmat