Katy Perry muistuttaa nykyisin muovinukkea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina kovasti esillä myös paljastavien musiikkivideoidensa merkeissä. Rohkeat videot ovat kuitenkin myös niittäneet hedelmää, sillä Perry palkittiin sunnuntaina kolmella pystillä MTV Video Awards -gaalassa. Ehdolla hän oli yhdeksässä kategoriassa.

Megatähti yllätti taannoin värjäämällä tummat kutrinsa vaaleiksi ja lopputulos ei miellyttänyt monia. Popsensaatio yritti muuttaa hiussuortuviaan blondeiksi siinä onnistumatta, sillä kutreista tuli kullankellertävät. Katy Perry on totuttu näkemään säihkyripsisenä ja viimeisen päälle laitettuna, joten viimeaikainen tyyli on herättänyt huomiota. Nykyisin hän muistuttaa enemmän muovista nukkea kuin tyylikästä poptähteä.Kuva: BANG Showbiz

Vanity Fair -lehden avoimessa haastattelussa Katy Perry paljasti taannoin menettäneensä lapsuutensa vanhempiensa tiukan kristillisen uskonnon takia. Hänen vanhempansa eivät esimerkiksi antaneet Katyn lukea mitään muuta kirjaa kuin Raamattua ja kuunnella mitään muuta musiikkia kuin gospelia. Lehden kannessa neitokainen poseeraa tavoilleen uskollisena varsin rohkeasti.

Uusimmat