Näin hottiksena Mila Kunis matkustaa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

70’s Show -komediasarjasta alunperin tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Mila Kunis on talven aikana tehnyt upean paluun Hollywoodin A-sarjan tähdeksi. Hänet nähdään nyt useammassakin suuren budjetin elokuvassa, joten kaunottaren ura on paremmalla tolalla kuin koskaan aiemmin.

Elokuvaprojektit ja niiden markkinointi vievät Kunisia parhaillaan tiiviiseen tahtiin ympäri maailmaa, joten matkustusasulla on merkitystä. Eilen kaunotar kuvattiin Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä varsin arkisessa matkustusasussa. Kuvat osoittavat Kunisin säteilevän asusta huolimatta.Kuva: BANG Showbiz

Viime viikolla tummakutrinen kaunotar kertoi, ettei näe itseään seksisymbolina. Kunis kuitenkin kertoi yrittävänsä kaikkensa näytellessään intiimejä kohtauksia, jotta ne näyttäisivät uskottavilta. Hänen mielestään jotkut näyttelijättäret eivät tee intiimeistä kohtauksista uskottavia.

– En ole hyvä seksikkäänä olemisessa. Jotkut naiset eivät kuitenkaan osaa ollenkaan näytellä seksikkäitä kohtauksia. Lopputulos on epäuskottava ja tekemällä tehty, Kunis kertoi The Times -lehdelle.

28-vuotias näyttelijä Mila Kunis erosi vuodenvaihteessa Yksin kotona -tähti Macaulay Culkinista kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Taannoin Kunis kertoi varttuneensa homoseksuaalien miesten kanssa ja siksi luulleensa lapsena itsekin, että hän on poika tytön ruumiissa.

Uusimmat