Nicki Minaj hämmästytti asullaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon nopeasti noussut naispuolinen trinidadilainen hiphop-tähti Nicki Minaj on ollut useita kertoja otsikoissa erikoisen ulkonäkönsä ja asujensa johdosta. Viime kuussa Minaj sai sakot kiroiltuaan esiintymislavalla.

28-vuotias räppäri paljasti vahingossa rintansa miljoonille televisiokatsojille suositussa Good Morning America -aamuohjelmassa. Sunnuntaina juhlitussa MTV-gaalassa hän varmisti, että mitään ylimääräistä näy. Nicki näytti nimittäin ostaneen accessories-kaupan hyllyt tyhjiksi ja pukeneen kaikki hankinnat samalla kertaa ylleen.Kuva: BANG Showbiz

Taannoin Nicki sai iskun kasvoihin hotellissa Dallasissa riideltyään miehen kanssa. Hän ei kuitenkaan halunnut nostaa syytettä häntä lyönyttä mysteerimiestä vastaan. Myöhemmin Minaj kuitenkin yllättäen kiisti tiedot välikohtauksesta ja pahoinpitelystään.

28-vuotias Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa.

Uusimmat