Reese Witherspoon haluaa Brad Pittin ökykodin – hinta 13 miljoonaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Oscar-palkittu Hollywood-tähti Reese Witherspoon avioitui äskettäin Hollywood-agentti Jim Tothin kanssa. Ennen Tothia Witherspoon tapaili hetken aikaa myös Jake Gyllenhaalia. Kaunotar nähtiin taannoin Water for Elephants -elokuvassa Robert Pattinsonin rinnalla.

Nyt tuoreen avioparin kerrottiin olevan kiinnostuneita näyttelijäkomistus Brad Pittin 13 miljoonan dollarin kodista. X17-sivuston mukaan pariskunta etsii uutta kotia ja on osoittanut kiinnostusta Pittin Malibussa sijaitsevaan hulppeaan rantalukaaliin.

Witherspoon nähtiin viikonloppuna miehensä ja lapsiensa Avan ja Deaconin kanssa tutkailemassa Pittin myynnissä olevaa kotia. Umpirakastuneen pariskunnan kerrottiin käyneen katsomassa viittä eri kotia Kaliforniassa, mutta ihastuneen erityisesti Pittin huikeaan kotiin.

Pitt osti rantalukaalinsa vuonna 2005 erottuaan vaimostaan Jennifer Anistonista ja laittoi sen myyntiin tänä vuonna. Malibun rannalla sijaitsevassa ökykodissa on muun muuassa upea merinäköala, tenniskenttä, yksityinen ranta ja poukama sekä huippuluokan vartiointijärjestelmä.Kuva: Realtor.com

Reese Witherspoon kertoi taannoin itkeneensä Water for Elephants -kuvausten päättymisen jälkeen, koska hän kiintyi niin kovasti kuvauksissa mukana olleeseen Tai-elefanttiin. Kiintyminen isoon eläimeen ei ole Reesen mielestä aivan tavallista, sillä yleensä vain näyttelijät kiintyvät toisiinsa. Witherspoonin mukaan Tai oli kuitenkin yksi näyttelijöistä, eikä hän olisi halunnut erota siitä.

Uusimmat