Adrianne Curry yllätti nettikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -realitykilpailun vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry erosi keväällä miehestään. Sittemmin Adrianne on viettänyt sinkkuelämää julkaisemalla itsestään tasaiseen tahtiin näyttäviä kuvia Twitter-blogissaan.

Pari viikkoa sitten Adrianne juhli syntymäpäiviään näyttävästi Las Vegasissa Blush Boutique -klubin uima-allasalueella. Nyt neitokainen on jälleen kunnostautunut sosiaalisessa mediassa julkaisemalla itsestään rohkean kuvan Twitter-blogissaan. Rohkeassa kuvassa Adrianne poseeraa toisen naisen kanssa pienenpienissä ”metallibikineissä”, jotka ovat Star Warsista tutun Prinsessa Leian asuja.

Kuva: Twitter, Adrianne Curry

29-vuotias Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne avioitui näyttelijä Christopher Knightin kanssa toukokuussa 2006. Adriannen ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.