Kate Hudson märkänä bikineissä – katso lomakuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muse-yhtyeen keulahahmon Matt Bellamyn kanssa seurusteleva Hollywood-tähti Kate Hudson synnytti äskettäin sitten toisen lapsensa. Vuodesta 2010 seurustelleen pariskunnan perhe kasvoi pienellä poikavauvalla.

32-vuotias näyttelijätär keskittyykin tällä hetkellä uransa sijaan perheeseensä, eikä tähteä ole viime aikoina juuri parrasvaloissa nähty. Sen sijaan lomalla kaunotar on nyt päätynyt paparazzien tähtäimiin Ranskan Antibesissä. Mukana menossa oli Ryder-poika ja aviomies Matthew Bellamy.

Viime kesänä silikonitäytettä rintoihinsa ottanut Hudson myönsi taannoin katuvansa rintojensa suurentamista. Näyttelijätär kasvatti vuosi sitten A-kupin rintavarustustaan maltillisesti silikoneilla, mutta tuolloin lopputulos oli hädin tuskin näkyvä. Hudson kertoo lapsensaannin myötä rintojensa kuitenkin kasvaneen omasta mielestään jopa liian suuriksi ja olevan jo haitaksi jokapäiväisessä elämässä.