Trancetähti Marco V esiintyy Tampereella ja Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu [reiv:] -klubi järjestetään huomenna perjantaina Tampereen Senssillä ja lauantaina Helsingin

Circuksessa. Iltojen pääesiintyjänä nähdään hollantilainen electrotähti Marco V, joka lukeutuu electromusiikin nimekkäimpiin tuottajiin maailmalla.

Tapahtumissa nähdään myös Suomen nimekkäimpiä DJ-artisteja, kuten Orkidea, Eliot Ness, Proteus, Muffler ja Rico Tubbs. Helsingin lauantaisen keikan tulee kruunaamaan tämän hetken toinen hollantilainen teknon tuottajasuuruus Koen Groeneveld.

Pitkän uran tuottajana ja esiintyjänä 90-luvulta asti luonut Marco Verkuylen nousi jo 90-luvulla maailman suosituimpien tiskijukkien joukkooon ylistettyjen tuotantojensa ansiosta. Mies on julkaissut siitä saakka tiheästi uutta tuotantoa albumeista maailmantähtien remixeihin asti, ja hän onkin ehkä

kovimmassa vedossaan juuri tällä hetkellä. Aiemmin tällä viikolla Marco V esiintyi Ibizan Gatecrasher-klubin kauden lopettajaisbileissä.