Rihanna uiskenteli peppu paljaana ilman alaosia – katso kohukuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Rihanna on saanut viime aikoina lunta tupaan flegmaattisista keikoistaan sekä Suomessa että muualla maailmassa. Viime viikolla hänen väitettiin esiintyvän kotipornovideolla yhdessä hiphop-tähti J Colen kanssa.

Kerroimme pari päivää sitten kuinka Rihanna kuvattiin estottomana tyttökavereidensa kanssa hulppealla ökyjahdilla. 23-vuotiaan laulajatähden vuokraamalla jahdilla meininki oli viinanhuuruista ja Rihanna kuvattiin pariin otteeseen muun muuassa hyvin läheisissä tunnelmissa erään tyttökaverinsa kanssa.

Nyt bileistä on päätynyt julkisuuteen lisää kuvamateriaalia. Tuoreissa kuvissa Rihanna nähdään snorklaamassa peppu paljaana. Neitokaisella ei ollut lainkaan uikkareita tai bikineitä, sillä hänellä oli yllään vain musta toppi. Ensin se peitti myös takapuolen, mutta lopulta supertähden paljas takapuoli paljastui kuvaajille.

Alkukuusta Rihannan henkilökohtainen kunto-ohjaaja kertoi tähden järjestävän aikaa treenaamiseen etenkin aamuisin. Aamuneljän treenit ovat Nunezin mukaan yleisiä tähden kuntoiluharjoittelussa. Nunez kertoi myös sinnikkään supertähden harjoittelevan ja kuntoilevan jopa silloin, kun hän istuu meikki- ja kampaamopöydän äärellä.